Mi jelenleg a legjobb tablet?
Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 20:56
1/3 anonim válasza:
Asus eee Pad Transformer Prime. Bár állítólag a wifi vevőjével vannak gondjai.
3/3 anonim válasza:
Asus eee Pad Transformer Prime.
Volt szerencsém látni és használni egy baráti összejövetelen. Ezt egy darabig nem múlja felül semmi a kategóriájában.
A kettős aksijának köszönhetően nagyon bírja a nyúzást is.
A szálcsiszolt fémhhátlap miatt árnyékolva vannak viszont az antennái. Nem vészes, a GPS-én érezni meg csak.
Hozzáteszem: nem szeretem az Asust mint márkát. Sokáig gyenge divatcikknek tartottam, ami az átlagos teljesítményű, de dizájnos megjelenésű cuccaiért, extrém prémiumárat kér. Magát a koncepciót ellenben most nagyon eltalálták. Erős gép, hosszú üzemidő, tényleg elegáns megjelenés. Használható netbookként is.
A gondom vele az ára (6-700 euró; kb 170-200K forint). Ennyi pénzt nem adnék egy tabletért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!