Nem mér a villanyórám már egy ideje. Bejelentsem, vagy pörgessem még egy kicsit?
Tavaly ősszel volt egy nagy vihar és egy csomó elektronikai cuccunk elromlott. Azóta nem volt teendő a villanyórában,úgyhogy nem is figyeltük meg,hogy nem pörög.Most pont fele annyi a fogyasztás,mint múlt évben,következő hónapban leolvasás.
Ha bejelentem most,akkor gondolom rám verik,hogy megpiszkáltam és azért nem szóltam 5 hónapig. Vagy várjam meg a leolvasást és utána jelentsem be? Akkor meg lehet,hogy átállítják a havi átalányt és a következő leolvasásnál pofára esek?
Nem biztos, hogy ilyen egyszerű lesz.
Tanulmányozd alaposan ezt a blogot, hasonló eset.
A palinak többet mért az órája. Ezeket automatikusan mágnesező bűnözőként kezeli a szolgáltató és megpróbál kirugdosni belőle párszázezer Ft kötbért. A srác felvette a kesztyűt és bíróságra ment, ahol már megbukott a szolgáltató véleménye. Modern hőstörténet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!