LGku990 vagy ipod touch? érvek ellenérvek?
Figyelt kérdés
úgy indult hogy veszek egy érintős telefont, imádok fényképezni ezért a ku990-en mellet döntöttem ám jött a touch és beleszerettem! kb egy áron lehet hozzájutni mind kettőhöz! de nem tudom melyiket válasszam! kb mind a kettőért bevagyok zsongva de nagyon :D2009. jún. 8. 00:30
1/3 anonim válasza:
Hát én nem vok naon penge ebben a témában, de szerintem az LG-t vedd meg. Mind2 érintős, szinte ugyanazokat tudja+az LG-vel még telefonálni is tudsz. Ipod touch-csal ez nem lehetséges, csak zenét hallgatni, videót nézni, fényképezni, netezni, szal mindent, csak telefonálni nem. Az az Ipod touch, amivel telefonálni is tudsz, azaz iPhone.(és ha így nézzük az LG szeintm olcsóbb). De ha annyira szereted a touchot, akk azt vedd meg, telefonálni egy 5e Ft-os telefonon is tudsz, ez is egy érv. Szal összegezve én az LG-t venném meg.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi a tács mellet döntöttem a wifi miatt meg a rengeteg program és játék miatt :)
2009. jún. 11. 22:45
3/3 anonim válasza:
Hát nagyon jól tetted, nekem pont ez a 2 van, a touchomat imádom, április óta van meg. Az LG KU990 tavaly július óta, és kikészít, már nyáron is olyan volt, hogy naponta lemerült, addig 2 nap volt az átlag, maximum naggyon ritkán 4. SZeptemberre 2 órát ha kibírt :D vettem bele új aksit, amivel átvertek, így is csak 1 napot bír, vmelyik nap egy sötét buszmegállóban, telefonálás közben merült le, bevoltam sz*rva azért annyiban, h na miről telefonáljak ha nem jön busz. Ja, és emellé 14 vagyok :D Nagyon gondolkodom az iPhoneban is, hátha ugyanennyire megbízható, mint az iPod. Amúgy az LG-nek a kamerája jó...de nem olan őrjöngősen jók a képek, mint a reklámjában. Jaés most az USB csatlakozót sem nagyon fogadja el, le-fel kapcsolja magát a gépről, a múltkor sztem pont ez rontotta el az alaplapot, miközben boldogan le-fel lépkedett, a gép kikapcsolt :D szóval jól jártál szerintem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!