Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Olyan lehet, hogy képeken...

Olyan lehet, hogy képeken teljesen máshogy nézek ki, mint élőben?

Figyelt kérdés

Képeken rondább vagyok...sokkal.

Pl ugyanazzal a géppel csinálnak a haveromról egy képet és rólam.

A haver ugyanúgy néz ki, én meg sokkal rosszabbul.

Rosszindulató üzenetek jöhetnek, nem nagyon érdekel.

2012. febr. 26. 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:
A fotó a valóságot ábrázolja.
2012. febr. 26. 20:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindenkiről lehet előnyös és előnytelen fotót csinálni, de attól még te leszel rajta.
2012. febr. 26. 21:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze! Mivel van benned egy kép magadról és valószínűleg azt ismered csak. Ha azt szeretnéd, hogy ugyanaz jöjjön vissza a képeken, amit a tükörben látsz, akkor be kell állnod a tükör elé és tüzetesen meg kell nézned, hogy bizonyos szögekből hogyan is nézel ki. Az, hogy reggel megigazítod a hajad, vagy a sminked, az csak 1-2 oldalról mutat be. Grimaszolj, vágj képeket, lepődj meg, legyél durcás, ... Döntsd el, mi az, ami jól áll, melyik arcfeledet szereted jobban fenntről, vagy alulról szereted inkább és amikor kattan a fényépezőgép, akkor próbáld azt a képet "vágni" :). Ha villan a vaku, az megint más, mert ott aztán minden nem létező archiba is jobban látszik, mindenképpen fénylik a homlok, mégha egy kiló smink i van bárkin. Ismerd meg magad, ismerd meg az arcod és akkor jobb képek fognak Rólad készülni. Ha nem tudod,melyik részed előnytelen, vagy csak melyik részed ismered kevésbé, akkor azok nem azt fogják visszaadni, amit szeretnél. Nekem könnyű dolgom van, a pasim fotós,így az elmúlt 2 évben egyre jobb képek készülnek rólam :D...
2012. febr. 27. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!