Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Lehet egy PDA-ban a RAM...

Lehet egy PDA-ban a RAM memóriáját bővíteni?

Figyelt kérdés
Vagy megyikbe töltődnek a programok, ha azt írja ki kevés már a memória mondjuk egy újabb program betöltéséhez? Erre megoldás esetleg?
2009. jún. 5. 10:39
 1/5 anonim válasza:

szerintem nem. ezzel a problémával sajnos én is találkoztam. a megoldás az, hogy egy csomó fölösleges program fut egyébként, mert nem lehet őket normálisan bezárni.

van egy feladatkezelő modul (több neve is van, de meg lehet találni) és ott be lehet zárni egy csomó futó programot, amik tényleg feleslegesek, így rengeteg memória tud felszabadulni, nekem pl a memória fele felszabadult amikor bezártam a fölös progikat.

2009. jún. 5. 12:03
 2/5 A kérdező kommentje:
A feladatkezelőben én is be tudom zárni a programot, de ezaz amit én se éretek, hogy pl egy internet explorert hogy kell bezárni vagy egy media playert hogy ne a feladatkezelőből kelljen kilövöldözni őket? Mert a bezárásnál nem veszi ki a memóriájából. De példáúl a játékot se.
2009. jún. 5. 12:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Hello!

Nem lehet. Nem tom milyen PDA-d van, de ha ennyire kevés memóriája van, akkor eljött az ideje a cserének.

Ajánlom figyelmedbe pl: Qtek S110 -t. Ennek 128 Mb-os ramja van. Nekem is volt ilyen , kiváló készülék. 15-20 ezer forintért kapható.

A program leállítós megoldást egy kicsit rizikósnak tartom.

2009. jún. 5. 12:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem egy Qtek 9000 PDA-m van! Szerintem még mindig a csúcsgépek között van, a memóriát leszámítva! Én is ezzel a problémával küzdök amivel te. Sajnos a 64 MB memóriája nagyon kevés. Ezt a gépet mondjuk lehet bővíteni 128-ra, új memória modullal, bár elég drága (20,000 Ft). Van egy cég Budapesten aki elvégzi a bővítést. Én is azon gondolkodom, hogy eladom és veszek egy újabbat.

üdv: kispetya

2009. jún. 5. 14:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Mio P560 - igazság szerint csak navigációra szeretném hasznlni.
2009. jún. 5. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!