Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megkrekkelni a...

Hogyan lehet megkrekkelni a Call Of Duty-t a gépemre?

Figyelt kérdés
Mármint vagy a 4-et vagy a Modern warefart.
2012. febr. 18. 12:27
 1/5 anonim válasza:
100%
A Call of duty 4 és a Modern Warfare egy és ugyan az. Ha már letöltötted és telepítetted, akkor a hozzá rendelt Crack exe fájlt másold bele a játék könyvtárába (általában: C:/program files/"a játék vagy a kiadó neve"), lecserélve az eredetit. Ha Multiplayer-re akarod meg krekkelni, akkor olyan Crack kell hozzá. Különben mindegyik feketén beszerzett játéknál találsz ilyet, hogy "Read me". Ha azt elolvasod, ott leírja, hogy hogy kell csinálni..
2012. febr. 18. 16:50
 2/5 anonim válasza:
Az előző voltam. Különben ha ilyen jellegű kérdésed van, akkor azt máskor ide írd: Számítástechnika » Programok. ;)
2012. febr. 18. 16:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Linket írnál ahonnan letölteném? Nagyon kérlek mert nem találom.
2012. febr. 19. 09:53
 4/5 anonim válasza:
***** oldalon rá keresel és letöltöd.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. febr. 19. 19:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Amíg nem voltam , barátom oda adta a CD-t hogy letelepítsem. De utána visszaadtam neki és lemez nélkül nem működik. Kéne pici segítség hogy működjön a lemez nélkül is.
2012. febr. 24. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!