Lehet-e olyan órát kapni, amelyi csak a be-és kikapcsolás közötti eltelt időt méri?
Figyelt kérdés
Majd az ismételt be és kikapcsolás közötti időt az előzőhöz hozzáadja.(Nem sakkórára gondoltam)2012. febr. 17. 22:59
1/8 Shai-Hulud válasza:
Erre bármelyik stopper képes...
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
"Minek a be-és kikapcsolása?"
Bármi be-és kikapcsolása.
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor bővebben.
A szolgáltatómtól kapok a vezetékes telefonomról 100 perc/hó ingyenes - mobilos irányba - lebeszélési lehetőséget. Ennek a mérésére kellene az óra, hogy kb. mennyinél tartok.
2012. febr. 17. 23:41
6/8 Shai-Hulud válasza:
Huh, hát régebben (úgy 15 éve) lehetett kapni telefonos díjszámlálót, amit a telefon elé kellett csatlakoztatni. Azt nem tudom, hogy most is lehet-e kapni ilyet.
Pedro
7/8 A kérdező kommentje:
23:51
Nekem az is megfelelne, amit manuálisan lehet kezelni. Sőt, ezzel csak a mobilos beszélgetéseim időtartamát tudnám mérni, annak folyamatában
2012. febr. 18. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!