Taxiba milyen CB rádiót vegyek?
Figyelt kérdés
Mire kell figyelni, mik a legfontosabb szempontok, melyek a megbízható márkák?2012. febr. 17. 19:30
1/5 anonim válasza:
Semmilyet. A CB-rádiózás meghalt, már évekkel ezelőtt. Letiltották az AM sávot, kizárólag FM köép sávon használhatod, de annyira lekorlátozták az adóteljesítményt, hogy gyakorlatilag semmit nem ér. Alig tud többet, mint egy erősebb PMR. Persze nem hivatalosan, más sávokon, emelt teljesítménnyel próbálkozhatsz,de ha egyszer elkapnak vele, nagyon súlyos a büntetés. Sajna a CB felejtős.
2/5 norberto79 válasza:
Amit a kollégák használnak.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor valszeg nem is CB kell, hanem valami URH! Nyitok egy új topikot!:)
2012. febr. 18. 12:37
4/5 anonim válasza:
Első vagyok: igen URH kell, de nagyon nézz utána a feltételeknek. Amikor én kérdeztem (2-3 éve), rádiósvizsgát, frekvenciaengedélyt, mindenvackot mondtak, hogy kell az URH-hoz. Azóta persze változhatott ez is. Ami tuti: CB ne!
5/5 anonim válasza:
Az urh sem elönyos taxiba ugyanugy cb sem mert esetlegesen a kedves kolega lehalgat es a fuvart lenyulja .Emiatt tertek at a telefonra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!