Mire bírom rácsatlakoztatni a beltéri biztonsági kamerámat?
Úgy értem hogy bedugom a konektorba és vagy egy másik kábel amit a számítógépre kötök?Vagy van olyan kamera amiben van egy kártya és azt berakom egy kártyaolvasóba azt rákötöm a pc re és visszanézhetem mi történt a házban?Vagy van olyan kamera hogy kapok hozzá egy antennás rádiót és foly.nézhetem?Amúgy a vezeték nélküli kamerába elem kell?(max. 13000 ft-t szánok a kamerára)
UI:Van olyan kamera amit netről nézhetek állandóan+vissza is nézhetem hogy mi történt?
"Mire bírom rácsatlakoztatni a beltéri biztonsági kamerámat?
Úgy értem hogy bedugom a konektorba és vagy egy másik kábel amit a számítógépre kötök?"
Van olyan is.
"Vagy van olyan kamera amiben van egy kártya és azt berakom egy kártyaolvasóba azt rákötöm a pc re és visszanézhetem mi történt a házban?"
Igen, ilyen is van.
"Vagy van olyan kamera hogy kapok hozzá egy antennás rádiót és foly.nézhetem?"
Létezik ez a fajta is.
"Amúgy a vezeték nélküli kamerába elem kell?"
Van elemes változat is.
"(max. 13000 ft-t szánok a kamerára) "
Az szívás.
"UI:Van olyan kamera amit netről nézhetek állandóan+vissza is nézhetem hogy mi történt?"
Ilyen is van, ezt DVR-nek hívják, de a pénzed kevés rá.
kösz
13000 ft szívás? -.-(használtan venném)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!