Ilyenkor mi a tenedő?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A lényeg, hogy rendeltem valamit pick-pack ponton történő átvétellel. Viszont közbe jött valami, és a terméket mégse tudom megvenni. Ilyenkor megtehetem azt, hogy simán nem megyek el, és nem veszem át a terméket? Azt írják 5 napig lehet átvenni. Ha letelik az 5 nap akkor mi lesz?2012. febr. 9. 11:11
1/4 anonim válasza:
Ezt attól tudod megkérdezni, akitől vetted.
Ha még azt se mondod, kitől???
Egyik shopom ilyenkor 1 hét után utánvéttel küldi....
2/4 fúróferkó válasza:
El kell olvasni a cég vásárlási feltételek között,(ahonnan vásároltál), mi vonatkozik a vételtől való elállásról.
Ott leírják hogyan ,milyen szankciókkal lehet elállni a vásárlástól.
3/4 A kérdező kommentje:
Nextel-nél vettem, de ott az elállási jog nál csak az írják, hogy mi a teendő ha már átvettem a terméket. De olyanról nincs szó, hogy ha pick pack ponthoz nem megyek érte akkor mivan, tehát át se akarom venni.
2012. febr. 9. 12:16
4/4 fúróferkó válasza:
Mindenképpen jelentkezz az eladónál levélben,hogy problémád keletkezett!Ha pik-pak közel van célszerű ott is jelentkezni.lehet ,hogy egyszerűen viszaküldik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!