Van egy régi fax gépem. Lézeres vagy tinta patronos?
canon fax-270s a típus, így néz ki:
Ez lézeres, vagy patronos?
Nem nagyon értek hozzá, ma találtam rá az egyik szekrényem aljában és gondoltam kipróbálom. Tökéletes minőségben (tökéletest úgy értsétek ami illik egy ilyen régi téglához)
nyomtatja a felhasználói adatokat, viszont amikor másolok vele teljesen elhomályosodik.
Édesapám, próbáld meg: írd be a gugliba hogy canon fax-270s
Ha valahol megtalálod hogy lézer vagy patron van benne akkor lehetőleg linkeld be ide. De ha észre vetted volna a kérdés alatt ott van a típus is, azaz tisztában voltam vele már a kép megnézése előtt is. Ide csak akkor írok ki valamit ha nem találom gugliba. Egyszóval kerestem, nem találtam ezért kérdeztem a tapasztaltabbakat.
Oké, türelmes gyógypedagógus is vagyok, ha kell.
Tehát keressünk:
1. találat: CANON FAX-270S hőpapíros telefaxkészülék
2. találat: itt jön a vicces rész, mert itt látható a képed és itt is írja a pali, hogy hőpapíros.
Nálad tényleg nem érhető el a gugli?
Nézd én ugyan ezeket az oldalakat végig néztem, de nem tudom mit jelent az a hőpapiros. Nem a guglival van bajom hanem ez egy régi sz@r a szekrény aljából ami hőpapiros.
Fiatal vagyok ma találkoztam életemben először ezzel a fogalommal.
Nos, a kedves válaszoló ugyan lehetett volna illedelmesebb, de alapvetően igaza van, guglival kb. 3 perv kideríteni mindent.
Hőpapíros és a hőpapírra is szintén rákereshetsz. Nem kell hozzá nagyon öregnek lenni, ugyan ezen az elven működnek a pénztárgép szalagok, a parkolójegyek és még sok minden más. Egy hőérzékeny felület van a papírra rögzítve és ahol hő éri ott megfeketedik. Ebből következik, hogy nincs benne se tinta, se festék, maga a papír színeződik el hő hatására.
Bármely jobb irodaszer kellék boltban találsz hozzá papírt, hengerben kapható, hőpapír néven.
Na végre, a te hozzászólásod vártam. :) nem azért mert a többi nem segített, de így érthető, hogy miért nem csak a nyomtatandó észnél színes, hanem mindenhol feketedik a papír. :) És azt nem tudod miért lehet az, hogy amikor másolok halványabb a másolat mint amikor pl adatokat nyomtatok. Azt érdekesen gyönyörűre nyomtatja, de az nem érdekel engem.
Még egyszer köszönöm mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!