Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen típusú lehet?

Milyen típusú lehet?

Figyelt kérdés

Még Nagyapámtól kaptam egy elég régi (szerintem 30 éves lehet) Black & Decker fúrót 5 évvel ezelőtt. Van egy sajátossaága mégpedig, hogy ennél a típusnál a plusz stabilizálórúd (vagyis két markolata van, az egyik az alap, azon van a kapcsoló meg a kibiztosító, és egy másik markolatrúd amellyel biztos, stabil helyzetben lehet tartani) és az a sajátossága, hogy ebből a kettő markolatból a stabilizálórúd az nem lefelé kapcsolódik a fúrótesthez, mint az alap markolat (amin a kapcsoló van), hanem a fúrótest oldalából vízszintesen van rögzítve. világos-narancssárga színű, kőkemény műanyagból készült, a a fúrótesttől eltérően a kábel sötétebb narancssárga színű.

Az oldalán vannak adatok és az van kiírva:

Typ:D1

Rákerestem googleön, de semmit nem találtam róla?

Ennyiből nem tudja valaki megállapítani, hoogy milyen típusú lehet ez a fúró?

2012. febr. 5. 00:50
 1/2 A kérdező kommentje:

"Rákerestem googleön, de semmit nem találtam róla?"

bocs, ez nem kérdés akart lenni, hanem kijelentés...

Még annyi az adatokról az oldalán, hogy a "Typ:D1"-en kívűl csak jeletéktelen adatok, vannak, mint pl 220v, 340w...stb

2012. febr. 5. 00:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Fotózd le és linkeld be.Talán valaki így ráismer.
2012. febr. 5. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!