Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik fényképezőt választanátok?

Melyik fényképezőt választanátok?

Figyelt kérdés

FONTOS!! Ne a márkát nézzétek, azt én is tudom. A 2. és 3. gépen, ha jól látom csak az objektív más. Mi a kül?

[link]

www.edigital.hu/Tukorreflexes_%28DSLR%29_fenykepezogep/Nikon_D3100_digitalis_fenykepezogep_kit_%2818-55mm_DX_VR_objektivvel%29_3_ev_garanciaval-p99180.html

[link]

2012. febr. 4. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Én úgy látom ép az obi ami ugyan azt a teljesítményt tudja, minden másban jobb a Nikon. Amennyiben nem látod a technikai különbségeket ne vegyél ilyen gépet.
2012. febr. 4. 16:09
 2/4 anonim ***** válasza:

"Amennyiben nem látod a technikai különbségeket ne vegyél ilyen gépet."

Konkrétan a vázak között nem látok. Akkor adjam el a mark III-at is?

By the way: az eDigitalos hirdetés HIBÁS!!! A képen a 18-55 IS obi szerepel, míg a leírásban a DC, ami sokkal rosszabb képminőséggel rendelkezik. DC kitobit manapság már nagyon nem ajánlott venni. (És ilyen esetekben mindig a szöveg a mérvadó).

Megjegyzem a három linkedből a két Nikon ugyanaz, így ez igazából csak két gép...

2012. febr. 4. 19:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy elrontom a linkelést :) A Nikon az egyik gép... A másik meg 1 Cannon gép, csak az egyiken IS másikon DC obejktív van. (ezt nem tudom hogy mit jelent)
2012. febr. 4. 20:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Az IS stabilizátort jelent. Ez nem jelentene sokat, de a képe is jóval szebb, mint a DC-é, mivel más optikai tervezés.

DC-t ne vegyél. Vagy Canon IS, vagy Nikon VR.

2012. febr. 5. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!