Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van egy olyan problémám, hogy...

Van egy olyan problémám, hogy a monitoron színes sávok jelennek meg vagy a kép elsötétedik és resetelnem kell, ha el akarok indítani egy játékot, filmet. Szerintetek mi a gond?

Figyelt kérdés

Random szokott problémázni, nem mindig, olyan, mintha kéne egy kis idő a videokártyának, hogy sikerrel járjak :O

Észrevettem, hogy csak akkor csinálja általában, ha nagy ablakba rakja.

Rohadt idegesítő, hogy a Skyrimetis úgy kell elkezdenem, hogy a monitorom bal felső sarkát bámulom, és meresztgetem a szememet, hogy lássam is mit csinálok.

A gép most volt szervizbe, az alaplappal, visszakaptuk, tökjó. Bár az egy másik probléma volt, megoldódott.

Nem lehetne baja, mindenre vigyázunk, a gép nem meleg...sőt :D na mindegy. Megfagyni nem fog.

Sok helyen utána néztem, de passzolnak.

Előre is kösz a bármit !

:D

2012. febr. 3. 13:44
 1/3 anonim válasza:
Lehet hogy képcső hibás de ha új és jó minőségű akkor nem valószínű.Még azt nézd meg nincs e a képernyő közelébe valami mágneses cucc mert az megzavarhatja a képernyőt.
2012. febr. 3. 13:58
 2/3 A kérdező kommentje:

Én a hangfalra gondoltam. De az előző monitorunknál is csinálta. Most egy LG led monitort vettünk. Ehh, nem hiszem hogy bármi ilyesmi lenne.

Hozok egy természetgyógyászt XD

2012. febr. 3. 14:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy driver baja van, most már minden ok.
2012. febr. 6. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!