Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A Counter-Strike 1.6-ba egy...

Fekete Baldvin kérdése:

A Counter-Strike 1.6-ba egy kés szerveren mindenki cfg-s az mit jelent?

Figyelt kérdés
És azt mondjuk le kell tölteni vagy csak egy sort szöveget beírok consolba ?
2012. jan. 30. 16:27
 1/7 Titkos Név válasza:
cfg = config = a szerver programozói
2012. jan. 30. 16:40
 2/7 A kérdező kommentje:
De azt hol tudom beállítani vagy hogy kell ?
2012. jan. 31. 17:10
 3/7 Titkos Név válasza:
Arra csak az admin bíz meg, általában pénzért
2012. jan. 31. 20:35
 4/7 970630 válasza:

Van két fajt cfg-s,aki a szervereket configolja meg,aki cfg-t használ h jobban játszon!!ilyet sok helyen szoktam látni.Én az >.>Only Knife<.< Szerón vok admin:D küldök 1 linket hol tudsz letölteni cfg-ket..: [link]

ez jó knife cfg.letöltöd berakod a cstrike mappába..elindittod a cs-t és beirod a konzolba pl exec knife.cfg a knife helyére a cfg nevét kell írni...naggyából ennyi:D

2012. febr. 3. 20:38
 5/7 anonim válasza:
elöttem szóló: és hogz kell ezt beállítani, hogy jó legyen??
2012. ápr. 8. 11:12
 6/7 anonim válasza:
CFG az a cs1.6 hoz 1 "segédprogram" féleség, 1 cfg file tele van irva konzol parancsokkal, bindekkel stb
2014. nov. 3. 20:54
 7/7 DDOD Tejszin válasza:
Látom sokan tévhitben vannak. A cfg addig NEM segédprogram, míg nincs hozzá semilyen dll file. A cfg minden cs-ben van (a cstrike mappába). Az alap cfg ami alapból van. Ha az alapot kicseréled valamilyen knife cfg-re, akkor valamilyen előnyökhöz tudsz jutni a játékban. Ha a cfg-d nem csak szöveget, hanem valamilyen filet is tartalmaz az csalásnak minősül. És lehet jönni azzal, hogy mit értek hozzá...3 éve késelek, top1 kés klánt viszem (mielőtt kötözködnétek). Remélem segítettem!
2015. aug. 30. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!