Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi történik ha két 6 és két 8...

Rolap kérdése:

Mi történik ha két 6 és két 8 ohmos hanglalat kötünk egybe?

Figyelt kérdés
azt csináltam hogy az eggyik hangfalam kábelét elvágtam és igy összekötöttem a négy hangfalat és rájuk egy jacket.Azt bedugtam egy hangfalba.van-e ezzel vanami gond?ha igen mit csináljak??előre is köszönöm a válaszokat!!
2012. jan. 22. 14:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Huh... Ez azért így elég erős.

- Hogy kötötted be?

- Miért hangfalba dugtad?

- Milyen típusú hangfalak?

2012. jan. 22. 14:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát van egy olyan hangfalam amibe van bemenet kimenet és egy fülhalgató és a kimenetbe dugtam bele.a tipusukat nemtudom otthon találtam.és pontosan ugy kötöttem be hogy a 4 hangfalnak csak jack kábele volt és valamelyiken levolt az is vágva. A végüket összekötöttem és eggyetlen egy jacket kötöttem a 4 hangfalra.és ezutánn bedugtam a rendes hangfak kimenetébe.
2012. jan. 22. 21:58
 3/8 A kérdező kommentje:
ÉS azért hangfalba dugtam mert nincs erösítőm keverőm vagy ilyesmi.
2012. jan. 22. 22:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Mivel sajnos semmi használhatót nem tudsz mondani, így segíteni sem tudok.

De az biztos, hogy ez így gányolás és se a hangfalaknak se az "erősítőnek" (vagy ki tudja mi hajtja ezeket :)) nem tesz jót. Én a helyedben ezt nem erőltetném.

Attól, hogy több hangfalat gányolsz össze se szebben, se jobban, se hangosabban nem fog szólni, csak hazavágod a cuccot.

2012. jan. 22. 22:09
 5/8 A kérdező kommentje:
ÉRtem.azért köszi.és amugy te mit csinálnál??ha nem lenne erösítőd?
2012. jan. 23. 07:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Azt sem tudjuk, hogy miről beszélünk...

- Számítógépes hangfalakról van szó? (A fejhallgató kimenetes hangfal erre utal)

- Vagy házimozi, esetleg Hi-Fi hangfalakról beszélünk? (a kategória erre utal)

- Az a hangfal amibe bedugtad az szól? Egyedüli hangfal, vagy van párja?

Mindenesetre, ha számítógépes hangfalakról van szó, és van most olyanod ami szól, akkor a helyedben megelégednék azzal.

2012. jan. 23. 07:54
 7/8 A kérdező kommentje:
Amibe bedugom a 4 összekötött hangfalat az számítógép hangfal és annak van egy párja amit jackel lehet csatlakoztatni a kimenetébe.a másik 4 pedig hifi.
2012. jan. 23. 17:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Inkább felejtsd el ezt a dolgot...
2012. jan. 23. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!