Nicegirl01 kérdése:
Hogyan tudom beállítani a megfelelő fényviszonyokat hogy a sötétben is szép képet készítsen?
Figyelt kérdés
Vásároltam egy GSM MMS vezeték nélküli riasztó rendszert!
Kerestem benne a megfelelő fény beállításokat de csak fényerőbeállítás és kontraszt van benne!
és amikor kiprobáltam a kép elég csúnya és felismerhetetlen!
2012. jan. 18. 20:17
1/9 anonim válasza:
Infra megvilágítás kell, ha kevés a fény, állíthatsz amit akarsz.. (avagy: infrakamera)
2/9 A kérdező kommentje:
van rajta és be van kapcsolva,de így sem igazi a kép benne! -.-" :S
2012. jan. 18. 20:31
3/9 anonim válasza:
Akkor kicsi az infrateljesítmény, azaz túl nagy a terület, amit be kéne világítania.
4/9 A kérdező kommentje:
6 méter hatótávolsága van,emiatt nem értem mit lehetne még csinálni! :\ de köszönöm a segítséget! :)
2012. jan. 18. 20:46
5/9 norberto79 válasza:
linket ismertetőt tudnál küldeni hogy mi is ez. Egyébként beltéren használod?
7/9 gergoap válasza:
Valószínűleg kicsi a felbontása, ilyen kamerákkal soha nem tudsz "normális" képet készíteni.
8/9 anonim válasza:
"6 méter hatótávolsága "
Nem kell mindent elhinni, ez sok másra is igaz, pl. WIFI 30m, aztán tudod igazából mennyi lehet?
9/9 A kérdező kommentje:
hogy mennyi?
árra gondolsz?
2012. jan. 20. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!