Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tudom feltelepíteni a...

Hogyan tudom feltelepíteni a Tristan BT2D7003 készülékre feltelepíteni a GPS szoftvert?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Vásároltam egy a fent megjelölt típusú navigációt, azonban a szükséges SD kártyát nem kaptam meg hozzá. Szereztem szoftvert és most egy Micro SD kártyára másolva szeretném elindítani a Sygic navigációs programot eddig sajnos sikertelenül. Hogyan lehet az eszközre feltelepíteni a programot, hogy működjön is? Sajnos a kártya tartalmához az eszközön keresztül nem férek hozzá, csak a képernyő alatt lévő kártyanyílásba helyezett kártyát olvassa. A válaszokat köszönöm előre is.

2012. jan. 7. 18:40
 1/1 szalai zoltán válasza:

Szia!

Segítségedet szeretném kérni!

Kaptam én egy ugyanilyen típusú készüléket kábelek nélkül és nem tudom bekötni.

Feszültség és hangszórók bekötése érdekelne melyik lábra mit kössek?Vagy esetleg hol lehet kábelt venni hozzá?

Előre is köszönem a segítséget, további kellemes napot kívánok.

szalai zoltán szalaiz@nidocom.hu

2012. dec. 5. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!