Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan lehet vezetékes telefon...

Hogyan lehet vezetékes telefonról ismeretlen számmal hívni valakit?

Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 12:37
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nekem működik. Vedd fel a telefont, vagy ha kézi telefon akkor nyomd be a tárcsázó gombot, szóval az a lényeg , hogy előre legyen vonal, majd ezután írd be a fentebb leírt kódot és tedd le utánna egy kis idő múlva. Utánna tárcsázd a mobilodat. Működnie kell!
2012. febr. 1. 16:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Pedig a digis pppoe hálózaton (ahol az utp megy be a lakásba és nem modem van) ennek működnie kell.
2012. febr. 1. 20:10
 13/16 anonim ***** válasza:
10-es vagyok, újra kipróbáltam, mégis működik. Köszi!
2012. febr. 2. 10:20
 14/16 anonim válasza:
Digis vagyok és nekem nem működik többször próbálkozás ellenére sem!
2012. febr. 23. 03:19
 15/16 A kérdező kommentje:
Müködnie kell: vonal hang után tárcsázd be a kódot és VÁRD MEG amig egy géphang bemondja, hogy aktiválták a kért szolgáltatást, majd tedd le a telefont és mehet a tárcsázás...
2012. febr. 23. 12:59
 16/16 anonim válasza:

Digis vagyok és működik.

Tehát még egyszer:

Felveszed a telefont (búgó hang) és benyomod a *31# -et. Addig vársz, míg foglaltat nem jelez (pár másodperc). Ekkor lerakod a telefont. A következő hívásnál már nem jelzi ki a számod.

Szám megjelenítése: ugyanúgy búgó hang, majd *31* és megvárod a foglalt jelzést. Lerakod. A következő hívásnál már megjelenik a számod.

2014. ápr. 3. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!