volt már ilyen arra emlékszem hogy utána nem tudtam bejelentkezni pedig az arányom is rendben volt/van uh egy másik tagnak kellett írnia hogy ugyan má mi van... remélem most nem lesz ez
2009. okt. 27. 20:44
12/21 anonim válasza:
Sziasztok!
Az utolsó információim szerint az oldal kinőtte saját határait és átalakítás alatt van vagyis már annyira népszerű lett és olyan sokan látogatták egyszerre (sokszor emiatt nem lehetett belépni) hogy a szerver túl kicsinek bizonyult ennyi felhasználó számára, szerintem most ezen dolgoznak az oldal üzemeltetői, de már én is remélem, hogy lassan használható lesz az oldal, mert szerintem nagyon jó és a számok nem hazudnak, a sok látogató sem...
Üdv Mindenkinek és kitartás!
2009. nov. 9. 17:01
13/21 anonim válasza:
Nekem már vagy egy hónapja nem jön le. Nem tudom mi lehet. Szerintem még egy rendszerfrissítés (már ha erről van szó) sem tart ennyi ideig.
2009. nov. 10. 14:21
14/21 anonim válasza:
Nos egy kis hivatalos info a DvD-Plaza-val kapcsolatban!
Az oldal üzemeltetőit a szerver tulajdonosa csak az utolsó pillanatban értesítette, hogy a megnövekedett forgalom miatt a szervere állandó kihagyásokkal működik, ezért felbontja velünk a további együttműködést! A leálláskori adatbázist is csak hosszas egyezkedés után tudtuk megszerezni tőle, így most újra szervert keresünk az oldal számára! Aki esetleg ez ügyben is tudna segíteni az oldalnak az itt, vagy a nekem címzett e-mailben jelezheti.
Üdv.
DvD-Plaza staff
2009. nov. 14. 22:15
15/21 anonim válasza:
Na végre valami hír! De remélem nem tart sokáig az új szerver keresése (csak azért mondom, mert egy torrentet éppen tölt(enék)ök onnan)
2009. nov. 15. 13:12
16/21 anonim válasza:
Én is örülök, hogy végre tudok valamit az oldalról. Már kezdtem megijedni, hogy végleg eltünt. Kedvenc oldalam, és nagyon hiányzik már.
2009. nov. 16. 21:27
17/21 anonim válasza:
Én sem tudom de nekem már hetek óta ez van először kiírt valamit most meg 3-4 napja csak annyit ír hogy "It Work"
2009. nov. 29. 16:32
18/21 anonim válasza:
én ma néztem meg, és nekem is azt írja ki hogy "It works"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!