A dvd-iróval csak írni lehet dvd-t?
Lehet vele DVD-t nézni :D
CD-t is lejátszanak gond nélkül, de általában azt nem írják.
Köszi! :D
Akkor kipróbálom,mert össze én dugtam a házba...hehehe
Remélem nem robban...:DDDD
én CD-t is írok a DVD íróval.
Robbanni nem fog :) És ha jól dugdoztad össze a madzagokat, akkor még működni is fog :)
Aztán majd írd ám meg, hogy sikerült-e!
Természetesen megint jönnek a nagyokosok, persze indok nélkül. A legtöbb baromira nem ír CD-re, ugyanis nem tud mit kiírni. A DVD és CD között nem csak a méret a különbség, hanem pl a DVD írásnál be KELL állítani, hogy mit írsz (ha esetleg ránéztek a google-re, akkor booktype-ra keressetek rá), pl film, adat, DVDA stb (ezért kell pc-n is kiválasztani, hogy mit akarsz művelni a lemezzel írás előtt). De ezt CD-vel kib.aszottul nem tudod megtenni, és ezért NEM IS TUDSZ RÁ szabványos DVD filmet kiírni. De mást nem tudnak általában kiírni az asztali sz.a.rok, de így csak marad a DVD, mint írható média.
Annyira jó lenne, ha nem csak dilettáns gyökerek írnának erre az oldalra, gondolkozás nélkül.
De ezt CD-vel kib.aszottul nem tudod megtenni, és ezért NEM IS TUDSZ RÁ szabványos DVD filmet kiírni.
IDIÓTA, fogalmad sincs arról amiről beszélsz, azt sem tudod hogy mi az a DVD formátum. Ha tudnád akkor nem hasonlítanád össze a CD-vel (compact disc) .
Egyébként is a kérdező csupán arra volt kiváncsi hogy a DVD-írók képesek -e CD-t is írni.
@ ma 15:56 Lassíts!
Fentebb írta a kérdező, hogy ő dugta az írót a házba. Tehát nem asztali, hanem PC-s DVD íróról van szó!
Hű,volt kis vita úgy látom.Kipróbáltam,nem robbant.:D Mondjuk még csak néztem vele dvd-t és cd-t,írni nem írtam,mert nincs itthon üres lemezem.Köszi a válaszokat!
Szép vasárnap délutánt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!