Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Casio Edifice EF-129D-7a...

Casio Edifice EF-129D-7a karórámmal mit tegyek?

Figyelt kérdés
Fém szíjján az a pici kis fém valami,ami a szemeket kapcsolja össze kb.1 miliméternyit kicsúszott a szemből.Mit tegyek?Kb.1 hónapja vettem,2 év garancia van rá,nem merek hozzányúlni.Lehet csak 1 fogóval vissza kellene nyomnom?

2012. jan. 5. 08:30
 1/5 anonim válasza:
Ha még garancia alatt van, márpedig még érvényes a garancia, vidd vissza oda ahol vetted. Lehet hogy azonnal megjavítják, és egy fillért sem kell érte fizetned. De lehet hogy javítani sem kell, de ezt is jobb ha egy szakértő állapítja meg.
2012. jan. 5. 08:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Ne nyomkodd fogóval, mert aztán amiatt nem javítják majd gariba.

Ha ilyen könnyen szétjött, akkor a te javításod után is szétjöhet megint.

Bízd szakemberre.

2012. jan. 5. 09:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem kell szerviz, sőt, fogó se.

Nekem EF-121 van (ha jól látom, ugyanaz a szíja), nekem is rendszeresen kicsúsznak azok a fémlapocskák. Hetente egyszer körömmel simán nyomkodd vissza őket, az enyém 4 éve ilyen. Ha neked gyorsabban lazul, mondjuk 2 nap alatt 1 millit, akkor vidd vissza, de hetente 1 szerintem belefér.

2012. jan. 5. 09:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm Jolinar,kicsit megnyugodtam.Amúgy elvittem egy "mezei" óráshoz,nem mertem a gari miatt piszkálgatni,ő visszanyomta,nem kért semmit,de annyit mondott,hogy valószínűleg a későbiekkben majd újra kijjebb csúszhat.
2012. jan. 5. 10:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Én a kis csapocska végét egy kissé megnyomkodtam csípőfogó élével és úgy toltam vissza.

Többet nem csúszott ki.

2012. jan. 6. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!