Hogyan tudom az iPad 2-mre telepíteni az Android 4. 0 Ice Cream Sandwich (ICS) -et?
Figyelt kérdés
Szeretném telepíteni az iPad 2-re az Android 4.0-t, de teljes értékben tehát nem ilyen virtual boxokkal meg mit tudom én mivel hanem egyedüli rendszerként. Ha ezt lehetséges is megcsinálni akkor utána, hogyan tudom visszarakni az eredeti iOS-t?2012. jan. 4. 19:42
11/11 anonim válasza:
Hát programozni valami embedded linux lenne a legjobb. (Fejlesztettek már linuxot egyszerű fejlesztőkártyákra, routerre, meg egyéb nem tipikusan felhasználói számítógépre. Szerintem táblagépekre is biztosan van.) De fizikai billentyűzet és egy használható platform nélkül programozni, enyhén szólva is szopás. Amire készülsz, az az önszopatás magasiskolája. Jobban jársz, ha veszel 20000 Forintért egy használt laptopot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!