Mindegy_milyen_név kérdése:
Nemrég vettem meg az első gitáromat és vettem hozzá FZONE FT-2000C típusú hangolót is. Ma kipróbáltam, de eléggé elhangoltam a gitáromat. Kinek van ilyen és hogyan használja?
Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 22:02
1/1 anonim válasza:
Ilyen gitárhangolóm van, és nekem jól működik. A hangolókulcsok feletti üres részre csíptetem, megpengetem egyesével a húrokat, és a kijelző mutatja, hogy az aktuális húr magasabb vagy alacsonyabb a kelleténél. Ha pedig pont jó akkor középen áll a mutató. Ha esetleg túl mély, vagy túl magas az aktuális húr, előfordulhat, hogy nem a hozzátartozó hangot mutatja, hanem egy szomszédos hangot. Ilyenkor többet kell tekerni lefelé vagy felfelé. Egyszerre csak egy húrt pengess meg. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!