Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Karórát szeretnék venni!...

Karórát szeretnék venni! Melyek a megbizható márkák, amik mondjuk nem esnek szét 2 év után?

Figyelt kérdés
Max. 100E-ig.
2009. máj. 22. 08:55
1 2
 1/11 anonim válasza:
Q&Q-m van.Ez a márka kapható 3.500-tól.Férfiben is vannak nagyok klasszak és többféle.Elég komolyak is.Az enyém már 4 éves és semmi baja.
2009. máj. 22. 09:01
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem Casiom van, mikor kaptam ballagársa akkor 17 E ft-t volt, és akkor az ultradrágának számított. Ennek 15 éve már, és egyszer cseréltem benne elemet, semmi baja. A páromnak 8 éve Citizent vettem, ebben sem csalódtam még. Ha ilyen nagy összeget szánsz rá, akkor még egy Omega, vagy egy Doxa is belefér.
2009. máj. 22. 09:52
 3/11 anonim válasza:

Az én Casiom 10 éve ketyeg, akkor volt 20 ezer Ft.

3 elemcserén kívül észre sem vettem, hogy egyáltalán van...

2009. máj. 22. 10:08
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem van egy 8 éves Q&Q-m. Annak idején elég drágán vettem. Semmi baja 8 év után se. Ráadásul korrektül mindig pontos, amíg az elem bírja (kb 1év). Előtte egy napelemes Casiom volt, arról is csak jókat tudnék mondani.

De a Seiko-t se hagynám ki a névsorból. Arról ugyan személyes tapasztalatom nincs, de gyakorlatilag az egyik legnagyobb karóra gyártóról van szó.

2009. máj. 22. 10:32
 5/11 A kérdező kommentje:

NAgyon köszönöm az eddigi válaszokat! Eddig úgy tűnik, hogy a véleményetek egybeesik az óraboltos ismerősömével, ő ugyanis szintén a Casiot és a Citizent emelte ki ebben az árkategóriában.

De akkor utánanézek a Doxa, Omega, és a többetek által emlitett Q&Q óráknak is!

2009. máj. 22. 10:55
 6/11 anonim ***** válasza:
Omegát nem fogol 100000ft-ért venni.Az 4-500000ft körül kezdődik.
2009. máj. 22. 19:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Omega 100 ezer alatt? Max. replika (hamis, utánzat). 100 ezer alatt én a Swatch-ot ajánlom. Korrekt, megvízható svájci márka. Egyébként az Omega a Swatch csoport tagja, ez a luxusmárkája (mint pl. a Toyota-nal a Lexus)
2009. máj. 23. 14:10
 8/11 anonim ***** válasza:
nekem Omega seamaster planet ocean van de az nemes acélból van meg narancssárga lünetával, de nagyon megérte azt a 900k-t, ha jót akarsz akkor van még a Q&Q ami nagyon jó és sokáig bírja az előző hozzászólókkal egyetértek Q&Q-t vegyél 100k alatt nem csak 5 évig bírja
2009. máj. 23. 20:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Előző hozzászólónak: ha Omega-d van, miért nem ajánlod inkább a Swatch-ot? Tudhatnád, hogy az Omega Swatch gyártmány...(és sokkal olcsóbb). Még 40 ezer HUF alatt is korrekt Swatch-ot lehet vásárolni, ami igen csak megbízható...
2009. máj. 24. 19:38
 10/11 anonim ***** válasza:

LOL. Gagyi q and q meg casio? Ha 5000ért akar valaki órát venni akkor talán. De jól olvashatóan ennek a hússzorosáról van szó...

Szóval, annyi pénzért svájci órát szabad csak venni! Tissot, Certina!

2010. febr. 26. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!