Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szerintetek lemegy az e-book...

Szerintetek lemegy az e-book ára belátható időn belül emberire?

Figyelt kérdés
Annyira hogy a puszta halandók is megtudják venni. Nézegettem és ilyen 40 ezer fölött vannak.
2011. dec. 28. 15:35
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

100 dollár a Kindle touch. Szerintem az elég emberi. Meg kell rendelni Amazonról, 10 dollár a szállítás és egy hónap alatt van itt. Az ÁFA és a vám nem tudom, hogy megy.

(Mondjuk most a dollár marhára el van szállva...)

2011. dec. 28. 19:43
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, utána nézek
2011. dec. 28. 19:49
 3/6 Hanyat válasza:
Én Kínából rendeltem magamnak átszámítva kb 12 - 13 000 ftért egyet. Nem e inkes, hanem tft-s a kijelzője, de nekem megfelel. Majd ha tényleg értelmes áron lesznek a komolyabbak, akkor esetleg váltok. Szóval ha van ebayed vagy ismerősödnek esetleg, akkor rendelj nyugodtan külföldről. Vámon átmegy simán!
2012. jan. 1. 19:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az e-könyvnek az e-tinta a lényege. A TFT ugyanolyan szar, mintha egy tableten olvasnál.
2012. jan. 1. 21:03
 5/6 anonim válasza:
mellesleg ki mer akár csak 25-30e-ért ebayről rendelni garancia nélkül? vagy ha mégis van, +10e visszapostázni amcsiba... inkább költök rá többet, csak legyen magyar garancia hozzá.
2012. jan. 28. 18:40
 6/6 A kérdező kommentje:
ez igaz!
2012. jan. 28. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!