Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A műholdas tv boxán lévő USB...

A műholdas tv boxán lévő USB portnak mi a funkciója?

Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Számtalan típusa van a műholdvevőknek..

1. Ha szolgáltatótól származik, akkor szervízcsatlakozó rajta keresztül lehet pl. szoftvert cserélni, hogyanját ő tudja.

2. Ha saját, vásárolt, akkor rendszerint szoftverfrissítésre, PC-s kommunikációra használható.

Típus nélkül nincs több információ.

(Látod, Te írtál 1 rövid sort, én sokat, és ez nem igazi válasz!)

2011. dec. 27. 18:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok: az enyémen ezen keresztül lehet pendrivera felvenni, ezen keresztül (is!) tudok szoftvert frissíteni...
2011. dec. 27. 18:51
 3/7 A kérdező kommentje:

T-home-os

ADB-5800S a típusa. Amúgy sajnos nem felvevős.

2011. dec. 27. 18:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Neked nem jó semmire, mert butított program van a gépen.

Tudna az sokkal okosabb is lenni, de nem engedik rátenni, védve van...

2011. dec. 27. 20:59
 5/7 A kérdező kommentje:

nem értem miért butítják le...

köszi a válaszokat

2011. dec. 28. 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Azért, mert ha mindenki nekiállhatna programot feltenni, és ugyanazon a holdon elkezdene mást is keresgélni, netán átforgatja másik holdra a tányért, akkor ember (ügyfélszolgálatos) meg nem tudná mondani egy hibabejelentés esetén miért nem működik úgy a beltéri, ahogy kellene, márpedig a hibát nekik kéne elhárítani.

Ez kb. olyan, mint egy PC, amire ki tudja milyen programokat pakoltak fel és panaszkodik valaki, hogy nem működik ez vagy az. Ezt garanciában, távolból kideríteni lehetetlen.

Ezzel az egyszerű megoldással ezeket elkerülik. Ha Neked többre van szükséged vegyél egy olyan beltérit, ami "mindent tud". Nálam Dreambox800HD UPC (csak!) kártyával, azt csinálok vele, amit akarok. Igaz, ha meghibásodik, azt nekem kell javíttatnom és semmiféle hibabejelentést (egy kártyára?) nem tehetek...

2011. dec. 28. 14:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Én igazából egy usb-s médialejátszó funkciónak örülnék rajta.
2011. dec. 28. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!