Scart kábel hibája okozhatja hogy a DVD lejátszásakor HALK a bszédhang?
Hali
Jó a csatlakozás mindkét készüléknél ? Ha igen, és ezek után sem jó a hang, akkor vegyél új kábelt. :)
Köszönöm a válaszokat!
Új a TV is,a dvd lejátszó is csak a a scart kábel régiés teljesen nézhetetlenek a dvd,mert ahhoz hogy bármit is halljak abból amit beszélnek,teljesen fel kell hangosítanom,de akkor meg pár úgy búg-zúg a hangszóró hogy akkor meg már azért kell lehalkítani.Vettem két nagy méretű PC hangfalat,ami a TV adásnál szuper,de a Dvdnél ugyanúgy búg.Akkor most mit állítsak át és hol?Lehet hogy tényleg ennyi a gond h nem sztereóra van állítva?
A TV-n amúgy minden hangfrekit lehet külön állítani és azzal próbálkoztam de nem lett jó úgy sem,gondoltam vissza viszem a dvd lejátszót...
Akkor ha azt mondod állítpk rajta de hol és mit pontosan?
Köszönöm szépen.
Utolsó,nálad a pont!Beállítottam a dvd audió menüjében és minden más lettmteljesen hibátlan és élvezhető :))!
Jó vagy!
Köszi és BUÉK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!