Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Scart kábel hibája okozhatja...

Scart kábel hibája okozhatja hogy a DVD lejátszásakor HALK a bszédhang?

Figyelt kérdés
Gyakorlatilag nézhetetlenek a gyári(!) dvd filmek.Okozhatja hogy valami hiba van a scartkábelben?

2011. dec. 21. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Hali

Jó a csatlakozás mindkét készüléknél ? Ha igen, és ezek után sem jó a hang, akkor vegyél új kábelt. :)

2011. dec. 21. 13:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem kábel hiba. DVD hangja 5.1 ami sztereó scart kábelen a két első hangszóró jelét jelenti. Tehát a középső center hangja nincs ott, ami az összes párbeszéd. DVD-t sztereóra kell állítani
2011. dec. 21. 18:25
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Új a TV is,a dvd lejátszó is csak a a scart kábel régiés teljesen nézhetetlenek a dvd,mert ahhoz hogy bármit is halljak abból amit beszélnek,teljesen fel kell hangosítanom,de akkor meg pár úgy búg-zúg a hangszóró hogy akkor meg már azért kell lehalkítani.Vettem két nagy méretű PC hangfalat,ami a TV adásnál szuper,de a Dvdnél ugyanúgy búg.Akkor most mit állítsak át és hol?Lehet hogy tényleg ennyi a gond h nem sztereóra van állítva?

A TV-n amúgy minden hangfrekit lehet külön állítani és azzal próbálkoztam de nem lett jó úgy sem,gondoltam vissza viszem a dvd lejátszót...

Akkor ha azt mondod állítpk rajta de hol és mit pontosan?

Köszönöm szépen.

2011. dec. 26. 17:02
 4/5 anonim ***** válasza:
DVD hang menüjében (nem a lemez menüje, hanem a lejátszó menüje) kell a hangot sztereóra állítani, mert még mindig nem hiba ez csak beállítás kérdése.
2011. dec. 27. 13:01
 5/5 A kérdező kommentje:

Utolsó,nálad a pont!Beállítottam a dvd audió menüjében és minden más lettmteljesen hibátlan és élvezhető :))!

Jó vagy!

Köszi és BUÉK

2011. dec. 31. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!