Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Eagleben, hogyan kell létrehoz...

Eagleben, hogyan kell létrehozni olyan képet amit utánna ki tudok nyomtatni?!

Figyelt kérdés
Mert ha simán rá megyek a nyomtatásra az nem jó mert akkor ott vannak az alkatrészek is!Nekem egy olyan kép kéne amit utánna ha kinyomtatok utánna a panelra vasalva már lehet marni!
2011. dec. 17. 12:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Ki lehet kapcsolni a többi réteg láthatóságát, és utána csak azt nyomod ki, ami kell (pl. csak a TOP layer). A nyotatást pontosan nem tudom, mert Altiumot használok, de vigyázz arra, hogy méretarányosan nyomd ki. Kapcsold ki az auto scale-t, vagy ha nincs ilyen, akkor keresd meg a méretarányos nyomásra szolágló külön parancsot.

Mielőtt maratsz, próbáld rá az alkatrészeket a fóliára.

2011. dec. 17. 13:23
 2/4 anonim ***** válasza:

EAGLE-t nem ismerem, de minden PCB tervezőben be lehet állítani a rétegek láthatóságát. Ha csak a TOP vagy csak a BOTTOM réteg látszik, akkor gond nélkül ki tudod nyomtatni. HA méretarányos. ALTIUM-ban a fólianyomáshoz külön parancs van, mert a hagyományos nyomtatásnál annyira felnagyítja a tervet, hogy pont kitöltse a papírt.

HA kinyomtatod, próbáld rá az alkatrészeket, mielőtt marnál.

Ha kétrétegű a NYÁK, az alsót tükörben nyomtasd!

2011. dec. 17. 13:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a komikat, megtaláltam mindent és mindent sikerült megcsinálni!
2011. dec. 18. 16:51
 4/4 anonim válasza:
Hogyan lehet több alkatrészt mozgatni ?
2012. jan. 23. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!