Mik azok az alap dolgok amiket tudni kell egy fényképezőgépről?
Figyelt kérdés
Tehát most szeretnék egy új tükörreflexes gépet venni, de nem nagyon tudom hogy mik azok az alap kitételek amiket fontos tudni. Max. 130000Ft-ig gépeket is lehet ajánlni. Előre is köszönöm.2011. dec. 13. 18:58
1/6 anonim válasza:
130 000 Ft-ért nem is nagyon kapsz tükrös gépet, ennél az árnál meg a paraméterei úgyis mellékesek, azt kell szeretni, amit ennyi pénzért adnak.
Inkább keress egy jobb kompaktot, ultrazoomot, jobban jársz vele.Tükröshöz a későbbiekben is kell majd obi, vaku...
Ez a legolcsóbb:
2/6 anonim válasza:
És szerintem érdemes tükrössel kezdeni, még akkor is, ha csak kitobid van. Egy kompakt sosem fogja azt a kezelhetőséget nyújtani, mint egy DSLR.
3/6 A kérdező kommentje:
Én a Canon eos 1100D-t 105.000 Ft is láttam.
2011. dec. 14. 16:06
4/6 anonim válasza:
De objektív nélkül nem lesz nagy élmény. Sima DC obival sem, IS-es 18-55 kitben pedig a 220Voltban a legolcsóbb.
5/6 A kérdező kommentje:
az Auchanban 119000(bocsi nem 105000) :) de a médi marketben 123000
2011. dec. 15. 18:45
6/6 anonim válasza:
IS kitobi! Tetszik érteni? 18-55 IS!!! Nem DC, meg hasonló szutykok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!