Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Valaki segítsen Kindle ebook...

Valaki segítsen Kindle ebook vásárlás-ügyében! (? )

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy ebookot és több helyen azt olvastam, hogy a Kindle a legjobb. Ki is néztem a legegyszerűbbet ( [link] ami megfelelőnek tűnik az elvárásaimnak, csak az a probléma, hogy nem értek a külföldi vásárláshoz. Ha valaki tud információt ezzel kapcsolatban, megköszönném. (pl. megéri e ez egyáltalán, mennyi a plusz költség vám/szállítás stb.)
2011. dec. 12. 22:06
 1/4 asmosys válasza:

A belinkelt ajánlat csak az USA-ban él.

EU-nak ez a modell 109 dollár + vám + szállítás. Akartam venni de 39.000 Ft lett a vége /168-170 dollár/ Akkor inkább a touch változat dupla memória, dupla aksi és mp3 is van. Az 45e lett. De nem az amazonon. :))

2011. dec. 13. 10:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Sok helyen olvastam, hogy a vám és a szállítás nem egy komolyabb összeg... ennyire változott volna a helyzet?...
2011. dec. 13. 15:12
 3/4 asmosys válasza:

Szállítás 35 dollár

Kezelési költség / vám 25 dollár

Cucc 109 dollár

Nem sok de ha valaki látja a kütyüt 79-ért kicsit fájdalmas mikor a végére dupla lesz az ára.

Mondjuk a régi árakhoz képest ez elég jó, maga az olvasó pedig zseniális.

2011. dec. 13. 16:19
 4/4 asmosys válasza:

+ Némi infó a webes vásárlásokra:

Banknál kérj külön bankkártyát internetre. Olyan mint a normál csak nincs mágnes csík, csak neten használhatod. /Nekem 500 Ft/év/ és külön számlaszám jár hozzá.

Amit a neten költesz, vásárlás előtt arra átvezeted, egyébként nincs rajta pénz így nem lehet lenyúlni.

Külföldi vásárlás pl ebay esetén /persze sok más helyen lehet használni paypal-t. Így még annak a netkártyának az adatait sem kell kiadni.

Paypal ingyenes. Egyszerű, egy klikkel fizethetsz.

Sőt ha nagyobb értékben vásárolsz, a pénzt letétbe helyezi, értesíti az eladót hogy megvan a fedezet a vásárlásra, küldheti a csomagot. Ha a csomag nem érkezik meg, nem veszed át aláírásoddal igazolva, gond nélkül visszakérheted az vételárat. Paypal visszautalja.

Ezekkel a feltételekkel nem veszélyes dolog a neten vásárolni. Nekem 5 év alatt 2x kellett pénzt visszahívnom, gond nélkül ment. Ott inkább a posta kavart, nem az eladó.

Mindezt úgy hogy napi szinten vásárolok a világ minden részéről.

2011. dec. 13. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!