Valaki segítsen Kindle ebook vásárlás-ügyében! (? )
A belinkelt ajánlat csak az USA-ban él.
EU-nak ez a modell 109 dollár + vám + szállítás. Akartam venni de 39.000 Ft lett a vége /168-170 dollár/ Akkor inkább a touch változat dupla memória, dupla aksi és mp3 is van. Az 45e lett. De nem az amazonon. :))
Szállítás 35 dollár
Kezelési költség / vám 25 dollár
Cucc 109 dollár
Nem sok de ha valaki látja a kütyüt 79-ért kicsit fájdalmas mikor a végére dupla lesz az ára.
Mondjuk a régi árakhoz képest ez elég jó, maga az olvasó pedig zseniális.
+ Némi infó a webes vásárlásokra:
Banknál kérj külön bankkártyát internetre. Olyan mint a normál csak nincs mágnes csík, csak neten használhatod. /Nekem 500 Ft/év/ és külön számlaszám jár hozzá.
Amit a neten költesz, vásárlás előtt arra átvezeted, egyébként nincs rajta pénz így nem lehet lenyúlni.
Külföldi vásárlás pl ebay esetén /persze sok más helyen lehet használni paypal-t. Így még annak a netkártyának az adatait sem kell kiadni.
Paypal ingyenes. Egyszerű, egy klikkel fizethetsz.
Sőt ha nagyobb értékben vásárolsz, a pénzt letétbe helyezi, értesíti az eladót hogy megvan a fedezet a vásárlásra, küldheti a csomagot. Ha a csomag nem érkezik meg, nem veszed át aláírásoddal igazolva, gond nélkül visszakérheted az vételárat. Paypal visszautalja.
Ezekkel a feltételekkel nem veszélyes dolog a neten vásárolni. Nekem 5 év alatt 2x kellett pénzt visszahívnom, gond nélkül ment. Ott inkább a posta kavart, nem az eladó.
Mindezt úgy hogy napi szinten vásárolok a világ minden részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!