Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » AKG fülhallgatók milyenek?...

AKG fülhallgatók milyenek? (lenne pár kérdésem)

Figyelt kérdés

Sziasztok szeretnék venni egy AKG fülest, de nem tudom, hogy jó választás-e.

-Hamar tönkremennek?

-Ha hallgatom mondjuk buszon, akkor hallani fogom ,hogy zúg a motor meg ilyesmi ? :D

-Hangosak?

-Jól szólnak?

Előre is köszönöm a válaszokat! Nem drága fülest veszek max 5-6000 ft.-ért szeretnék venni :)

2011. dec. 7. 11:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha agybadugósat veszel, még a melletted lévőt sem fogod hallani, nemhogy a motort ;)
2011. dec. 7. 13:23
 2/8 A kérdező kommentje:
most is agybadugós van, és sajna hallom ahogy zúg a motor és idegesít...Most maxelles van...
2011. dec. 7. 13:47
 3/8 A kérdező kommentje:
amúgy köszi a választ:)
2011. dec. 7. 13:47
 4/8 anonim ***** válasza:
A Maxell elég gagyi. Mondjuk az én agybadugós fülesem úgy elszigeteli a hangot, hogy mellettem akár bomba is robbanhatna. Ez eredeti Nokiás, kb. 5 egész valahány ezer körül volt...
2011. dec. 7. 14:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy gagyi tegnap óta nem szól az egyik fele... 2 hét alatt 2 ment tönkre, úgyhogy ezért szeretnék beruházni egy jobb fülesre, az akg-ról sok jót és sok rosszat is olvastam...Ezért nem tudom, hogy jó vétel lenne-e :)
2011. dec. 7. 17:36
 6/8 anonim válasza:
Nekem egy AKG K324P fülesem van, már közel 3 éve megvan, nagyon odatesz, tudja a dolgát, mellette a Volánbusz hangját alig hallom. :)
2011. dec. 8. 08:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát ha valaki szaggatja meg összegubancolja a kábelét állandóan, annak egyik sem lesz tartós. Ezt ne feledjük... nagyban függ, hogy mennyire kíméljük...
2011. dec. 8. 11:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Én mindig vigyázok a fülhallgatóimra, úgy mint a többi cuccaimra is vigyázok, mert lehet, hogy 1000 forint, de akkor is megbecsülöm.Tehát én vigyázok rájuk :)
2011. dec. 8. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!