Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » E-book reader? (bővebben)

E-book reader? (bővebben)

Figyelt kérdés

Karácsonyra szeretnék egy e-book readert, szeretek olvasni és sok olyan könyvem van gépen amiket már nem tudok megvenni és így gazdaságosabb is igazából.

Nézegettem az árakat.

Sajnos mi nem vagyunk anyagilag túlzottan eleresztve tehát ilyen max. 20ezer forintosra gondoltam, ha jól tudom ilyen árban is vannak.

Nem kell nekem olyan e-book reader ami még a cipőfűzőm is beköti csak tudjak olvasni meg ilyesmi. :))

Tanácsok, ajánlatok hogy hol tudnék venni, stb. ?

Köszi.

Ja igen és akinek van ilyen cucca az is írhatna hogy hogy működik mert el nem tudom képzelni :))

2011. dec. 5. 22:41
 1/9 anonim ***** válasza:

Én is pont karácsonyra kértem, és mivel nem vagyok már kisgyerek, együtt választottuk ki, és vettük meg.

Azóta már próbálkoztam is vele kicsit, beállítgattam, töltöttem rá... (Hogy kiderüljön, ha nem jó, vagy bármi baja van.)

Pár napja van meg, de nagyon megszerettem! Rengeteget számít, hogy nem monitoron olvasok, nagyon kíméli a szemet! Viszont ez tudtommal csak azokra igaz, amik E-Ink-kel működnek, mert az nem sugároz, olyan, mint papírt nézni.

Ez is egyszerű kis masina amúgy, de a célnak megfelel. :) DPS márkájú, E800-as. Igazából sokfélével nem is találkoztam a boltokban, ez volt 40.000,-ért, meg egy másik a duplájáért kb., de az már tudott valami extrát is, amire nekem semmi szükségem nem lett volna.

Olcsóbban nem tudom, van-e, bár nekem az E-Ink kikötés volt, mivel teljesen tönkre vágtam már így is a szemem a képernyőn olvasással. :(

Én a Saturn-ban vettem, Media Markt-ban alig volt... Saturn-ban is csak ez a kétféle amúgy. Érdekes, hogy mennyire nincs választék sehol. Neten lehet állítólag talán jobban rendelni.

2011. dec. 5. 22:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Nekem erre csak 20e forintom lenne :/
2011. dec. 6. 15:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom sajnos, hogy van-e annyiért, az internetet érdemes böngészni, hátha találsz!

[link]

Itt pl. vannak, de nem tudom, mik a konkrét elvárásaid az olvasóval szemben.

2011. dec. 6. 15:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Szerintem az lesz hogy szétnézek a környék boltjaiban, de ehhez elárulná valaki hogy hogy kell kimondani azt hogy e-book reader? hehe :)
2011. dec. 6. 17:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Í búk ríder :P
2011. dec. 6. 19:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja, de még hozzátenném, hogy a legtöbb helyen, ahol kérdeztem, így nem tudták, hanem el kellett magyarázni, hogy "elektronikus könyveket olvasó berendezés" :P
2011. dec. 6. 19:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek ;)
2011. dec. 6. 19:55
 8/9 anonim válasza:

Szia. :)

A Tescoban van most egy, az 26 900 Ft. Igaz, ez 7ezerrel több az általad említettnél.

Mondjuk ez nem csak könyv olvasó. Lehet rajta zenéz hallgatni, videót/képeket nézni. Ha pl. mész valahova, akár a kocsiban is lehet rajta filmet nézni. kb. 9 óráig jó egy feltöltés után.

Tárhelye 2 GB, de van benne SD kártya foglalat.

Szerintem jónak tűnik. Valójában én is szeretnék egy ilyet karácsonyra. Nagyon tetszene :)

A neve:

MyAudio MA E7 e-Book

Egy kép:

[link]

:)

2011. dec. 7. 18:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:)
2011. dec. 8. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!