Canon eos 300 SLR, Vagy eos 3000N SLR?
Figyelt kérdés
Szeretnék váltani, és ezt a két gép típust választottam. Melyik a jobb? és miért? Kezdő vagyok. Köszönöm.2011. dec. 4. 22:49
1/4 anonim válasza:
Őőőő, kezdő vagy és filmes géppel akarsz fotózni? Egészen biztos vagy ebben?
Egyébként inkább a 300, annak van blende behúzó gombja és sokkal használhatóbb az autofokusz (nem csak egy vonalban vannak pontok). Viszont ennek is műanyag az objektív fogata, amiben én nem bíznék.
2/4 A kérdező kommentje:
Amit kinéztem az egy 1000D Csak az sokba lenne.( annyit meg nem fotózok ) Nem vagyok annyira "kezdő". Zenit ET vel már régóta fotózok, de sajnos annak a határait már kimerítettem. Van egy csomó objektív, vaku, állvány. Inkább csak azért kellene hogy szélsőséges helyeken, teremben fotózáshoz legyen egy megbízható gép.
2011. dec. 5. 10:13
3/4 anonim válasza:
Az obikhoz kelleni fog konverter, bár ez annyira nem nagy ügy.
Mennyibe kerül mostanság egy tekercs film? Nem hozza vissza az árát a digit?
Egyébként neccesebb helyzetekben nem tudom, mire mész egy belépő kategóriás (Rebel) vázzal. Én még a 10D-vel is sokat szívok, ha elfogy a fény és elkezd vadászni az AF. De filmes gépet csak gyerekkoromban használtam, így inkább nem alkotok véleményt.
4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos én sem vagyok képben, már 1 éve nem fotózok, a zenittel sem. Nem vezérli megbízhatóan a vakut.( vagy villan a vaku vagy nem ) Így csak a természetben tudom használni biztonsággal. Viszont túlságosan érdekelt és érdekel ahhoz, hogy tudjam, hogy igazán jó képet csak tükörreflexes géppel lehet készíteni. (El is lehet rontani persze.)
2011. dec. 5. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!