Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » T-mobile web and walk stick...

T-mobile web and walk stick hogyan működik?

Figyelt kérdés

Előfizetésem van telefonra 500MB Media Mania S díjcsomag és szeretnék egy web and walk USB-t a laptopomhoz.

Ezt hogyan tudom kérni ill. mennyibe kerül?

Köszönöm!

2011. nov. 30. 10:06
 1/7 anonim válasza:
ugyan ilyen díjcsomagban vagyok, de nem hiszem hogy hozzá lehet csatolni egy web and walk stick-et... Már csak azért sem mert az külön SIM kártyát igényel. Az 500 MB arra vonatkozik hogy ha telefonon netezel akkor 500MB adatforgalom ingyen van minden hónapban. ugyan úgy mint a 10 órányi mobilTV használat meg stb...
2011. nov. 30. 10:10
 2/7 A kérdező kommentje:
És mennyibe kerül ,ha külön veszek ilyet?
2011. nov. 30. 10:24
 3/7 anonim válasza:
nem tudom, pedig nekünk is van, de hatalmas átverés... nem éri meg, csak akkor ajánlom ha feltétlen szükséged van rá. amúgy szerintem www.t-mobile.hu-n tuti van róla leírás, meg ár meg minden :)
2011. nov. 30. 10:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha már úgyis van ilyen előfizetésed, a mobilod dugd rá a laptopra, vagy wifivel használd, és nincs szükség stickre.
2011. nov. 30. 10:29
 5/7 anonim válasza:

külön sim kártyát meg és persze modemet

nekem is ilyen van, tökéletesen müködik!

most ráadásul akciós a megvásárlástól számitott 2 hónapon át, féláron kapod (asszonynak most rendeltem, onnan tudom)

2011. nov. 30. 10:49
 6/7 A kérdező kommentje:
És mennyibe került? Nekem csak utazásokhoz kell,nem itthoni használatra,nem kell nagy adatforgalmú
2011. nov. 30. 11:05
 7/7 anonim ***** válasza:
A telefonnal nem tudsz modemezni?
2011. nov. 30. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!