Blu-ray átalakító csak dvd filmek és cd formátum lejátszásra jó?
Figyelt kérdés
Vagy jó tv sugárzás átalakítisához is?2011. nov. 28. 13:33
1/5 A kérdező kommentje:
Azt olvastam vhol, hogy a full hd tv igazából csak ezzel a lejátszóval érdemes nézni, h tényleg full hd legyen , de ha tvt nézek otthon azt nem lehet vhogy átalakítani? Ez is egy konvertáló nem?
2011. nov. 28. 13:37
2/5 anonim válasza:
Miről is beszélünk? Nem igazán érthető, hogy mit akarsz!
Linkeld, hogy milyen eszközről van szó!
3/5 A kérdező kommentje:
Hát hogy ez csak olyan mint a egy lejátszó, vagy átalakító is? Mármint a földi tv adót is rálehet kötni és átalkítja jobb minőségüre ?
2011. nov. 29. 08:02
4/5 anonim válasza:
Linkeld be légyszíves mert nem tudom, hogy miről beszélsz! Mert én még "Blu-ray átalakítóról" nem halottam. Mit alakítani át mivé?
Néhány alap dolog:
- Blu-ray: egy lemez ami képes tárolni a nagy felbontású (FullHD) filmeket. A Blu-ray lejátszó pedig ezeket a lemezeket (illetve a DVD és CD lemezeket is) tudja lejátszani.
Ha erre gondolsz, akkor ez nem alakít át semmit, csak a lemezeket játsza le.
Ahhoz, hogy FullHD TV-n FullHD-ben tudd az adást nézni, olyan előfizetést kell kötnöd. (A magyar adók még messze vannak a FullHD szabvány bevezetésétől, így főként csak külföldi adók jöhetnek szóba.)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
igen , ez volt a kérdésem!
2011. nov. 29. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!