Melyik fogyaszt több áramot? Tévé vagy laptop?
Nekem valaki azt mondta, hogy a tévé, de anyám szerint a laptop..Vagy nincs különbség? Én úgy tudom, hogy a laptopok úgy vannak megcsinálva, hogy keveset fogyasszanak.
Mármint úgy értem a laptopot, hogy folyamatosan töltőn van (az aksija már elég rossz).
Nem tudom mennyi Watt, csak annyi van a laptopra írva, hogy 19V. Nem tudom, ez mit jelent:/
A tévé sima Orion 72cm-es átmérőjű:D
Gondolom ebből nem sokat lehet megtudni,de kb. általában melyik fogyaszt többet?
Üdv!
Hát a laptopod maximum 40W -ot fogyaszthat, de akkor már nagyon süvítenie kell a hűtőventinek!
Az Orion 72cm -es tévé... Hát nézd. Nekem egy 80cm-es Panasonic van, síkképcsöves, 100Hz-es, az eszik maximum 114W-ot. Ez azért elég brutál.
Az orion 72 cm biztosan 60-70W körül fogyaszt!
Egyértelmű hogy a TV fogyaszt többet, kb dupla annyit!
Szívesen!
Amúgy ha mondasz egy típusszámot a TV-hez, akkor pontos fogyasztási határértéket tudok mondani. Kaphatok plusz pontot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!