Vettem egy cipőt, amiben nem tudták hatástalanítani az RFID-t így csipog mindenhol. Valami házi módszerrel megoldható a dolog?
Utolsó darab volt, azt mondták cipész sem tudja kiszedni mert a gumi sarkába öntötték. Ráadásul olcsó sem volt. :(
Viszont a szívemhez nőtt, nem szeretném visszavinni. Hogyan lehet hatástalanítani egy ilyet házilag?
"Te meg egy töppedt pö.csű kis gyökér vagy," - ezt szerintem magadról írtad, mert rám nem igaz.
"semmi közöd hozzá mi célom az egésszel" - képzeld van, mert joggal utálom a tolvajokat.
"és vedd a fáradtságot és nyomj egy vissza gombot, ha nem vagy képes érdemben hozzászólni valamihez." - érdemben szóltam hozzá, mivel az ilyen kérdések zöme hamis indokkal arra irányul mint amit írtam.
"Nem loptam a cipőt, hanem megvettem," - én azt hittem, csak most akarod majd elvenni.
"ráadásul olcsó sem volt." - ha csak elveszed akkor olcsó.
"Trollkodni ne ide járj névtelenül." - ha azt is tenném, azt nem te mondod meg, hogy hova megyek.
Salamanderben kicsipogtatják ha szépen megkéred őket.
Én is vettem már olyan boltban cipőt ahol nem tudták hatástalanítani, szintén beöntött volt, nekem ez lett a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!