Hogy is működik ez? (Hűségprogram)
2009 november közepén hosszabítottam szerződést a Vodafone-nál, mobilinternet modemmel, újabb 2 év hűségidővel. Le szeretném mondani (mert ez egy sz*r), de most, hogy jobban megnéztem a szerződést, abban az áll, hogy:
Hűségprogram lejárata: 2011. december 10.
Ezt komolyan nem értem! Akárhogy is számolom ez több mint 2 év, jó 2-3 hetet még rápakoltak! De miért is?
Dec. 10 mindjárt itt van addig intézd az új internetedet és mire elintézted ezt már le is mondhatod ez a legpraktikusabb.
semmi plusz költséged nem lesz szerintem ha a meglévő mellett intézed az újat mert a régit úgyis kiszámlázzák dec.10-ig az újat pedig leghamarabb januárban fogod fizetni.
Amúgy a hűségidő lejártát nem sarkallatosan az adott dátumhoz hanem az akciós időszakokhoz szokták igazítani.
Nekem is a T-nél nem 24 hónap után járt le hanem 27, sőt az UPC-s hűségem is másfél hónap plusszal fog lejárni tehát nem egyedi eset a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!