Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a külömbség a plazma és a...

Mi a külömbség a plazma és a Led közt?

Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 19:59
 1/4 anonim válasza:
két eltérő technológia. a led tizedannyit fogyaszt, a kép meg egyénfüggő,mindenkinek más jön be.
2011. nov. 12. 20:10
 2/4 anonim ***** válasza:
ledben nincs "káros" anyag, kevesebbet fogyaszt, vékonyabb panel lehetséges, de plazmának szebb a képe, főleg a fekete, ami tényleg fekete, nem levett fényerős átvilágított pixel.
2011. nov. 12. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Figyelmedbe ajánlom a másik kérdésre adott válaszomat (02:05-ös):

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako..

A plazma ehhez képest annyiban különbözik, hogy a panel saját maga képes fényt generálni, tehát nincs háttérvilágítása. Manapság már nem igaz az sem, hogy a plazma többet fogyasztana mint az lcd. És káros anyagból sem tartalmaz többet. Mielőtt még valaki felhozza: az élettartama sem rövidebb. A plazma technológia egy nagyon jó és kiforrot technika amivel eleinte nagyon sok gond volt, de most már elérte a "felnőtt korát", de az öldöklő 3 betűs rövidítésekkel kapcsolatos versenyek miatt szépen kiszorult a piacról, hozzáteszem méltánytalanul. Ha el tudsz kapni egy jó plazmát az most nagyon nagyon jó vétel. Hatalmas képméretű készülékek 3-5 év garanciával piszok olcsón kaphatóak és egy ilyen készülék hosszú évekre a hű társad lesz.

Nekem otthon egy 50 colos lóg, életem egyik legjobb vétele volt, piszok olcsón adták az akkori lcd-khez képest, nekem a képe sokkal jobban tetszik (bár ez egyéni) és minden létező extra szolgáltatás benne van.

2011. nov. 13. 02:14
 4/4 anonim ***** válasza:
milyen márka válaszoló? én a Panasonic Viera plazmákat szoktam nézegetni, gyönyörű képet adnak, szép feketével.
2011. nov. 18. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!