Mi a külömbség a plazma és a Led közt?
Figyelmedbe ajánlom a másik kérdésre adott válaszomat (02:05-ös):
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako..
A plazma ehhez képest annyiban különbözik, hogy a panel saját maga képes fényt generálni, tehát nincs háttérvilágítása. Manapság már nem igaz az sem, hogy a plazma többet fogyasztana mint az lcd. És káros anyagból sem tartalmaz többet. Mielőtt még valaki felhozza: az élettartama sem rövidebb. A plazma technológia egy nagyon jó és kiforrot technika amivel eleinte nagyon sok gond volt, de most már elérte a "felnőtt korát", de az öldöklő 3 betűs rövidítésekkel kapcsolatos versenyek miatt szépen kiszorult a piacról, hozzáteszem méltánytalanul. Ha el tudsz kapni egy jó plazmát az most nagyon nagyon jó vétel. Hatalmas képméretű készülékek 3-5 év garanciával piszok olcsón kaphatóak és egy ilyen készülék hosszú évekre a hű társad lesz.
Nekem otthon egy 50 colos lóg, életem egyik legjobb vétele volt, piszok olcsón adták az akkori lcd-khez képest, nekem a képe sokkal jobban tetszik (bár ez egyéni) és minden létező extra szolgáltatás benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!