Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nincs internetem?

Miért nincs internetem?

Figyelt kérdés
A modemből huztak át egy zsinórt a szobámig ahol a gép van és mikor bedugtam az utp kábelt a gépbe, érzékelte a gép hogy be vagy dugva de nem volt net? mit tegyek?
2011. nov. 12. 17:53
 1/4 anonim válasza:
Milyen szolgáltató?
2011. nov. 12. 19:09
 2/4 A kérdező kommentje:
t-home
2011. nov. 12. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Új bekötés vagy régebbi?

Ha régebbi, akkor mennyi ideje működik a modem?

A számítógép be lett állítva?

Direkt a modemről megy a vezeték vagy van közötte router vagy egyéb eszköz?

Ha csak be lett húzva egy UTP kábel, akkor lehet még meg kellene próbálkoznod a "hálózat beállítása varázsló" nevű ikonra kattintva a beállítással.

Én pl. most cseréltem ADSL modemet, mert 4 év után megadta magát a készülék, néha volt net, néha nem.

2011. nov. 12. 22:21
 4/4 A kérdező kommentje:
nem rég költöztünk el és ugyanaz a modem lett átkötve ami a régi lakásbna volt és az utp kábel el van vezetve a modemtől a gépemig, a laptopba bedugtuk és ott működött, ez a gép is észleli de mégse megy, sztem vmi beállítási probléma lehet
2011. nov. 12. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!