Epson sx 125 fúvóka tisztítása, hogyan?
Figyelt kérdés
Nyomtat csak csíkosan ---------- így pl, a mondat közepén egy fehér csík van.. mitől?2011. nov. 9. 17:23
1/2 zeronibble válasza:
Csináltam már valami utántöltő csomag fecnije alapján, hogy nem foszlós és nem illatosított pzs (vagy a jó öreg papírtörlő, netán wc papír) langyos vízzel átitatva, fejre rányomni teljes felülettel (kesztyű erősen ajánlott), kb 10 másodpercig rajtatartani, rányomni száraz papírra míg már csak kicsit fog, aztán nyomtatóval megmosatni. Ezt csak patronba épített fejjel csináltam, nem tudom mennyire okos dolog fix fejen.
2/2 anonim válasza:
Eredeti tintával is csíkoz? Én is most vettem bele utángyártottat, és nagyon csíkoz, jövő héten kipróbálom gyárival, ha az se működik, akkor kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!