Digitális fényképezőgépbe milyen elem jó,? kirándulni megyünk nincs meg az elemtöltőm tehát vennem kell bele. milyet vegyek? az ilyen hétköznapi pár száz ft-os-tól tényleg tönkremegy?
mert nekem mondtak olyat h csak fényképezőgépbe valóelemet tehetek bele mert a normál ami 100-200 ft az belefolyik.
tapasztalatok?
tényleg csak az 1000 ft-on felüli jó bele?
géptől és az elem minőségétől is függ,meddig bírják.
természetesen az elem nem folyik bel a gépbede azért nem baj,ha nem tárolod benne hónapokig.
1.5 voltos elemet vegyél,az elég jól bírja,sokkal jobban,mint az 1.2 v-os./a Tusco-s 16db/250 Ft-tól nem lehet teljesítményt várni,még a faliórában is 2-3 havonta cserélni kell:)/
aksiból ne a 100-150 Ft-osat vedd meg,mert nekem addig sem nagyon tartják a töltést,ameddig mindennapi használattal lemerítettem a drágább/~3-4 éves Uniross 2100mAh/ fajtársait/1-3 hét,~4-600 kép,de kevesebbet fényképezve nagyon jól tarták a töltést!/
ezek az én tapasztalataim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!