Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az áramszolgáltatónak így...

Az áramszolgáltatónak így szabad leszerelnie a villanyórámat?

Figyelt kérdés
5 hónapja eladtam a lakásomat, és már 2 éve nem lakom benne. az új lakó az imént kiakarta cseréltetni a villanyórát, ezért hívta az elmű áramszolgáltatókat akik (a hölgy elmondása szerint) fogták és lekapták a villanyórát a falról. (az óra még mindíg az én nevemen van mivel az új lakómmal még nem sikerült elintéznünk ezt a dolgot) és találtak 2 vezetéket ammik szerintük illegális ezért adtak egy papírt a lakómnak hogy feljelentenek engem. le is fényképezték azt a két zsinórt, ami ellenem felhasználható. csak magát a sértetlen villanyórát, és a sértetlen blombákat nem fotózták le, ami pontosan annak a bizonyítéka hogy ártatlan vagyok.
2011. nov. 5. 14:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet még az előtted lévő tulaj manipulált vele valamit ami ugyan most derülhetett ki. Ha előtted volt már ott valaki akkor tudnia kéne ezt, illetve lehet hogy a mostani ott lakó variált vele valamit, vagy egy szakképzett villanyszerelő turkált benne, de arról jelentést kell küldenie a szolgáltatónak.

Elmondom neked hogy ha lakott már ott előtted valaki akkor azt is említsd meg, illetve azt is hogy turkált e benne valami villanyszerelő mert nem kizárt hogy ő manipulált meg ott valamit. Nálam is volt hasonló probléma de szerencsére kiderült hogy a villanyszerelőm volt a hibás érte és így megúsztam a dolgokat.

2011. nov. 5. 14:20
 2/4 A kérdező kommentje:
vagyis én akinek a nevén van a villanyóra nem voltam ott.
2011. nov. 5. 14:21
 3/4 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm!
2011. nov. 5. 14:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem meg kvrvára kezd el felkötni a gatyádat és valszeg ügyvédet is kereshetsz (csakis barát által ajánlott megbizhatót), mert hamar a nyakadba kúrnak párszázezer Ft büntit.

Keresgélj a Homár és a Zugügyvéd blogokon, sok poszt van a témában, és arra utalnak, hogy a szolgáltatók szerelői hajtanak az "áram/gáztolvajok" nyakoncsipése utáni jutalomra, akár a legszemetebb átverésekkel is. Legalábbis én ezt olvastam ki a posztokból. (alap, hogy egyetlen percre se hagyjuk magára a szerelőt és a mérőt)

Komolyan nézz utána, mert hosszú cuclira vesznek.

2011. nov. 5. 18:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!