Az áramszolgáltatónak így szabad leszerelnie a villanyórámat?
Lehet még az előtted lévő tulaj manipulált vele valamit ami ugyan most derülhetett ki. Ha előtted volt már ott valaki akkor tudnia kéne ezt, illetve lehet hogy a mostani ott lakó variált vele valamit, vagy egy szakképzett villanyszerelő turkált benne, de arról jelentést kell küldenie a szolgáltatónak.
Elmondom neked hogy ha lakott már ott előtted valaki akkor azt is említsd meg, illetve azt is hogy turkált e benne valami villanyszerelő mert nem kizárt hogy ő manipulált meg ott valamit. Nálam is volt hasonló probléma de szerencsére kiderült hogy a villanyszerelőm volt a hibás érte és így megúsztam a dolgokat.
Szerintem meg kvrvára kezd el felkötni a gatyádat és valszeg ügyvédet is kereshetsz (csakis barát által ajánlott megbizhatót), mert hamar a nyakadba kúrnak párszázezer Ft büntit.
Keresgélj a Homár és a Zugügyvéd blogokon, sok poszt van a témában, és arra utalnak, hogy a szolgáltatók szerelői hajtanak az "áram/gáztolvajok" nyakoncsipése utáni jutalomra, akár a legszemetebb átverésekkel is. Legalábbis én ezt olvastam ki a posztokból. (alap, hogy egyetlen percre se hagyjuk magára a szerelőt és a mérőt)
Komolyan nézz utána, mert hosszú cuclira vesznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!