Mennyiért tudnék összerakni egy türhető számítógépet?
ebbe benne van a monitor is.
Nem kell nekem semmi csúcsszuper csak azért gagyi se legyen szóval egy jobb monitor,és vmi olyan amin azért lehet élvezhetően játszani.Én ugy 150.000-re gondoltam.Szerintetek ?
Fölhívnám a figyelmed, hogy a "csak játék" az egyik legkeményebb követelmény!
Csak ahhoz kellene jobb gép, ha újságot szerkesztenél, vagy olyan tudományos kutatást végeznél!
Ha TÉNYLEG komolyan akarsz játszani - ahhoz a legszuperebb gépet szerezd be! Már akkor, ha még jövőre is játszani akarsz vele, az akkori programokkal.
Egyébként 150e-ért elég jó gépet kapsz. De ha "csak" játszol vele - akkor 2 éven belül cserélned kell.
nem "csak játszok" vele,többnyire netezek de szeretem a jó játékokat. nem vagyok olyan kocka hogy fél millát koltsek gépre csak hogy a legjobb grafikával játszhassam a wowot :DDD nem is tok wowozni :D
írjatok :D
Akkor első lépésként talán írd le, milyen játékokat szeretnél milyen grafikával és minőségben.
A WoW pl. elmegy egy 1Ghz-es gépen, minimális grafikával és gyenge minőségben (nem lehet élő ellenféllel harcolni annyira lelassul olyankor).
Ha azt írod, hogy "még nem is tudom, majd kialakul" - akkor továbbra is azt mondom, hogy a legjobb, csúcsszuper gépet szerezd be!
Én 35.000 ért vettem a gépem (használt számítógép bolt)
Pentium 4 CPU 3.00Ghz 1 GB RAM - Nem egy ultra csúcs gép de nekem eddig ment rajta elég sok jó kis játék (pl ha ismered Age of Empires)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!