5.1es hangfalszett + sorosan bekötött led?
Figyelt kérdés
tehát van egy 5.1-es hangfalszettem, és megszeretném csinálni, hogy ritmusra világítson a led ( illetve ledsor, akármi) ehhez sorosan kell bekötnöm a hangfalba. viszont: én az 5.1eshez a gépen 8.1 es hangkártyát használok, tehát nincs mindegyik port kihasználva. ha a ledet a jack dugóra kötném, a hangkártya valamelyikébe dugnám, elérném a kívánt eredményt ?2011. okt. 31. 11:33
1/3 anonim válasza:
A hangkártya kimenetére nem köthetsz ledet azt nem arra találták ki, ezzel ne is próbálkozz. Az elérni kívánt funkcióhoz külön kapcsolás kell azonban ha nem vagy járatos elektronikában legalább minimálisan, akkor ne állj neki, inkább vegyél készen ilyen készüléket. Kivezérlésjelző néven kapható.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2011. okt. 31. 12:46
3/3 anonim válasza:
Én úgy csináltam ilyet, hogy az erősítő egyik hangszóró kimenetére kötöttem.. Természetesen azt a csatornát, amin csak a led sor van, az áramerőséget minimálisra kell venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!