Távirányítós helikopter irányítóját kellene tölteni. De mi baja lett?
12 V -tal kell tölteni, azzal ment egész éjjel, de még mindig a piros lámpa világít és nem is működik. nem veszi fel az áramot?a töltő lehet rossz? de a töltő világít, pirosan. egy évet volt a játék dobozban , precízen elcsomagolva, anikor eltettük jó volt. egy kicsi helikopter, a motorra rá van "öntve" a hungarocell, szóval ahhoz nem lehet hozzáférni.
kösz a segítséget.
Meghalt az aksi. Kiszáradt, mivel nem volt használva. Sajnos új aksit kell bele venni. Meghát az aksik se bírják örökké lemerülve.
Ha nem tudod házilag kicserélni az aksit, akkor vidd el egy jákokkal foglalkozó üzletbe, és ott megkell kérdezni, hogy hol csinálnak ilyen javítást.
Ha egy beltérre szánt mini helikopterről van szó, akkor érdemes megkeresni egy miniracer boltot, mert ott tudnak ilyenek javítani.
A honlapjukat fél éve láttam utoljára. Most megnéztem, és úgylátszik, hogy csak Budapesten van ezaz üzlet sajnos.
De sztem érdemes alaposan körbe keresni, mert lehet, hogy Győrön is van egy üzletük, csak a honlapjukon nem tüntetik fel. Én baranya megyei vagyok, és Pécsett volt egy ilyen bolt, de sajnos megszünt.
De ha érdekel, akkor itt van a hivatalos honlapja:
Vagy esetleg a Régió Játék áruházban is lehet érdeklődni, a vevőszolgálati pultnál. ( Javítási költség, meg ilyenek)
Nem tudom, de Kecskeméten a Kőhíd utcán az RC boltban biztos meg tudják mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!