Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » 2,4 proci,512 ram,512 mb...

2,4 proci,512 ram,512 mb videó karim van és szaggatnak a játékok, azok is amiknek simán elkellene futniuk rajta. Videókártyához frissítsek drivert, hogy menjenek?

Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 15:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Először is tegyél még bele RAM-ot.

512-vel max super mariót játszhatsz tökéletesen ugyanis hiába feltétel az hogy 512 memóri legyen a játékhoz add hozzá a gép rendszerszükségletét is.

Ilyen proci és ilyen videókártya mellé minimum 2 giga ramot tegyél.

2011. okt. 16. 15:53
 2/4 b.panni007 válasza:

Egyet értek az előttem hozzá szólóhoz, az se mind1 milyen vga fajta,mert az nem jelent semmit,hogy 512mb-os a kari. Proci se tűnik már valami agytrösztnek,pláne ha celeron... én 1giga ram-ot ajánlok bele minimum.

Pl: Volt nekem egy Asztali configom,aminek a tartalma volt egy Amd Phenom x4 2,6Ghz-en,4 giga rammal. 4 Videokarit lehetett belerakni, az elején(mikor hozzám került egy darab ati radeon hd3650 512mb-os pasziv hütésü kri volt,aminek a teljesítménye vissza volt véve egy régi hd2600-os karira. Szépen vitte a játékokat max grafikon már szaggatott. de még közép grafon is,a gép dolgozott a vga helyett. utána vettem bele két darab hd3870-es sapphire vga-t ami ugyan úgy 512 mb volt kártyánként,csak kicsit máshogy dolgozott,és mindent fullgrafon vitt szaggatás nélkül.)Ha szeretnél játszani a géppel,vagy újíts rajta egy picit(pénztárcádnak keretein belül,vagy vegyél egy konzolt). Üdv

2011. okt. 16. 16:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Ati hd 3650-em van nekem is . köszi a választ
2011. okt. 16. 16:17
 4/4 anonim válasza:
próbáld meg a lemeztöredetség mentesitőt mert 2 hetente de csak akkaor ha ráteteél egy játékot és utána mert elöbb utóbb belasul a gépe érdemes lemeztöredetség mentesiteni!
2013. szept. 23. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!