Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Linuxon hogyan nevezzem át az...

Linuxon hogyan nevezzem át az előadót a zenefájloknál?

Figyelt kérdés
Addig oké hogy tulajdonságok, hang és ott van az előadó, de nem engedi...
2011. okt. 15. 17:09
 1/6 anonim válasza:
úgy hogy letöltesz egy windowsot felteszed és máris könnyeb dolgod van :)
2011. okt. 15. 18:20
 2/6 anonim válasza:
"tudok helyesen írni mi"
2011. okt. 15. 18:21
 3/6 S.A. Nozdormu Master ***** válasza:

Én például Windows alatt nem tudom hogy kell...(3 éve használtam utoljára úgy igazán.)

Az előadó neve,zenestilus stb az MP3-on belül metaadatként van tárolva.Ezeket például Audacity-vel tudod módositani,a programon belül megnyitod és a file menüben a metaadatok szerkesztésénél tudod megváltoztatni,aztán mentés és kész.

Vagy,keresgéltem és találtam erre egy spcifikus programot Ex Falso a neve,ott kikeresed a filet és a 2. mezőben meg is jelenik az összes metaadat,már szerkeszthető is,akár képek metaadata is.

Telepítése: sudo apt-get install *

* lehet: audacity ,exfaldos.

Amúgy az ubuntu.hu-n hamarabb,bővebb és az enyémnél is percizebb válaszokat kaphatsz,csak keress ott is mielőtt kérdezel:) (nem szeretik a duplikált kérdéseket). Remélem segítettem.

2011. okt. 15. 20:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2011. okt. 15. 22:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Van egy kis problémám..ha audacityn elmentem akkor azt nem tudom rendes zenefájlnak használni, az ex falson meg nem értem hogy hol kell mit ... bocsi hogy ennyire értetlen vagyok..:/
2011. okt. 15. 22:55
 6/6 S.A. Nozdormu Master ***** válasza:
Észrevettem hogy a zenelejátszó programokban(Pl.: Amarok,Rhythmbox stb.) is lehet változtatni a zene metaadatait,ott rákattintasz a zenére és ott a tulajdoságokban már meg is tudod változtatni.Gnome-ban alap lejátszó a Rhythmbox ezt az opciót abban találtam.Az Ubuntu.hu-n fenn vagyok nozdormu néven.
2011. okt. 16. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!