Ugye, nem törték fel a Facebook-omat?
Figyelt kérdés
A "Hírek" rész alatt lévő chat-falon (ami mutatja, hogy ki van bejelentkezve) megjelent a saját nevem, illetve profilom, csak a profilképem helyett olyan mintázat volt látható, mely leggyakrabban akkor fordul elő, amikor gyenge a net, és a képek helyett ez van.
Amikor megjelent, valamivel lassabb lett/volt a Fb. Rövid ideig volt látható. Azóta megváltoztattam a jelszavam, többször ki-be léptem, stb... Eddig semmi különöset nem látok.
2011. okt. 8. 23:53
1/3 anonim válasza:
nemtudom nekem feltörték elég durva volt mindenkinek hülye üziket küldözgetett aki feltörte ugyhogy elég egyértelmű volt próbálj körülnézni játékokba ismerősök üzi falain ha feltörték lesz valami olyan amit nem te csináltál.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot! :)
Eddig nem láttam semmi "idegenkezűséget", de, azért, még alaposabban körülnézek. :)
Mivel játszani nem szoktam, így csak az ismerőseim üzenőfalait nézem meg.
2011. okt. 9. 12:15
3/3 A kérdező kommentje:
Az előbb megint "eljátszotta" ezt.
2011. okt. 12. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!